Mob: 91 37 17 40 

Om oss

Hagens Vevrammer er et mekanisk verksted på Lillehammer som ble stiftet i 1970. Selskapet har 5 ansatte, og omsetter for ca 7 millioner pr år. Selskapet har robust økonomi og sunn inntjening. Vi er underleverandør på maskinering til norske industribedrifter, alt fra større bedrifter i Raufoss miljøet til enkelte maskineringsoppdrag for mindre bedrifter.

 

Kontakt informasjon: 
Hagens Vevrammer AS
Elvefaret 28
2625 Fåberg
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mob: 91 37 17 40

 

 

 

 

Historie - Hagens... -hva for noe sa du?

mekaniker 1200x800Hagens Vevrammer er et mekanisk verksted som ble stiftet i 1970. Faren til dagens eier produserte mange tusen vevrammer hvert år og var størst i Norge på dette. Så er du en av de som har en grønn vevramme på loft eller i kjeller så kommer den fra Hagens Vevrammer.

Erling Hagen tok over i 1993. I 1995 ble det ansatt en kar ekstra, i 1996/97 ble den første CNC styrte dreiebenken og fresemaskin innkjøpt og da økte omsetningen og antall ansatte raskt.

Fra slutten av 90 tallet produserte Hagens Vevrammer rullestoldeler for HandiCare. I samme tidsrom utførte bedriften store ståloppdrag for Statens Vegvesen i forbindelse med Nasjonale Turistveger. Fra årtusenskiftet har Hagens Vevrammer levert maskinerte deler til Hygienteknikk AS og Raufoss miljøet med Steertec Raufoss AS og Hexagon Ragasco AS som noen av de større kundene. Det mekaniske verkstedet er også underleverandør på maskinering til en lang rekke andre bedrifter.


Hagens Vevrammer AS

Kontaktskjema

Referanser

  • Store ståloppdrag for Statens Vegvesen / Nasjonale Turistveger
  • Større leveranser til Raufoss miljøet
  • Steertec Raufoss: AS Maskinerte deler
  • Hygienteknikk AS, maskinerte deler, bearbeiding / spesial produksjon
  • Hexagon Ragasco AS Maskinerte deler

 

Designet og utviklet av Dialecta Reklamebyrå